Ivanka rocks!


Donald Trump, és aquest magnat novaiorquès, el seu reality show "The Apprentice"  no em perdia mai i la seva ja llegendària frase: "Estàs acomiadat" (You're Fired!). Era molt bo veure els criteris d'un Super Boss per contractar o acomiadar a algú, també per a formar els equips eficients de treball i considerar estratègies laborals per a un alt acompliment.
En veure aquest programa vaig aprendre algunes qüestions de comunicació directa amb els caps, col.laboració amb els companys i comportament de "etiqueta" a l'oficina. I és que això és important avui en dia, saber desenvolupar- se com a tota una professional.

Per això, en veure la pàgina web (http://www.ivankatrump.com/) de la seva hereva, Ivanka, vaig quedar meravellada. Ella és el millor exemple de com aplicar tot el que aquest senyor ensenyava a The Apprentice. Deixem del costat el factor multimilionari de la filla i només centrem-nos en la seva actitud. , ja que va heretar el caràcter arrogant del pare, però potser tot són aparences. Vaig més enllà.

A mi el que m'encanta és que la noia és emprenedora, en el seu negoci ella mateixa dissenya joieria per la seva col·lecció i també dissenya i ven sabates, va muntar la seva botiga virtual, col.labora en la producció de la nova temporada de The Apprentice with Celebrities. Es  pot seguir a Twitter, Facebook, al seu bloc personal. És una noia totalment de la nova era.
No és la típica hereva que viu sense fer absolutament res, la noia ha muntat el seu negoci, és creativa i visió per als negocis. A més és la imatge de la seva pròpia empresa. Per si això fos poc, és sòcia fundadora d'una organització nord-americana que ajuda a noies joves desemparades i molt menys afortunades que ella, tal fundació els ajuda perquè tinguin noves oportunitats de vida, estudi, superació i desenvolupament (http://www. girlup.org /).

Crec que en versió femenina i juvenil, Ivanka segueix els passos del seu pare. Imaginin un dia despertar i saber que són hereus d'una gran fortuna. Obrir la teva botiga en plena Madison Avenue, arribar a la teva oficina amb vista panoràmica damunt l'skyline de  Nova York.

Tindríem dues opcions, malgastem tot en festes i disbauxa,-que no dubto que Ivanka s'organitzi unes festes extraordinàries-, o bé, mesures administratives i un negoci propi, amb una visió fresca, nova, sabent que és l'exemple de moltes noies que somiem , potser no amb la seva fortuna, però , amb plans per a deixar la nostra empremta en el món. , Ivanka és una líder per a les dones d'avui, des del seu look, figura, port, visió per als negocis i imatge summament professional i al mateix temps propera a tot el món.


Crec que totes podem ser innovadores, no hem de tenir un cognom de les mil fortunes. Es tracta de no limitar al que hi ha, sinó buscar, en els nostres propis talents, aquells que ens facin brillar, veure'ns , sentir-nos en desenvolupament constant. Sí, com la línia que va marcant aquesta noia. , seguiré el seu exemple, m'agrada. ¡Ivanka, rocks!

Comentaris