Un mariage sur la Côte d'Azur. Tornam a anar de boda!

Segurament, el peculiar periodista Jaime Peñafiel àlies Peñita Brava, estaria d'acord amb que la boda de Victòria de Suècia, malgrat l’elecció tant inadequada del nuvi, es pot considerar la darrera boda veritablement real a Europa. El protocol·lari recorregut en barca pel port d’Estocolm i l’assistència massiva de testes coronades, amb la presència destacada i en lloc d’honor de la reina Sofia (a real A-list celebritie) ; no ha estat superada per la pompa i cerimònia britànica de la boda de Catalina i Guillem, ara Ducs de Cambridge.
Molts son els que han comparat, erròniament,  el vestit de novia de la Duquessa de Cambridge, firmat per McQueen, un vestit que pareix sortit de qualsevol gran magatzem; amb el milionari vestit (fins i tot varen emprar tèxtils comprats a museus!) que la Metro Goldwyn Meyer va fer per la seva actriu Grace Kelly i la seva boda principesca,  enllaç boicotejat per tota la reialesa europea.

La boda d’en Guillem i na Catalina realment no era  tant reial , dons ell és fill de l’hereu que teòricament pot reinar d'aqui a uns vint anys; i ell i na Catalina, per tant, s'hauran d'esperar tal vegada uns quaranta anys; i quin paper per la pobra germana de la novia, na Pippa. El seu cul encara és TT (trending topic) al Regne Unit, i el que li queda.
Ja és conegut que el rei Joan Carles mai va de noces reials, al igual que la seva cosina Lilibeth; però malgrat lo malament que és va portar el príncep Albert  amb la candidatura de Madrid com seu olímpica pel 2016, la veritat  és que la família reial espanyola es molt propera a Mònaco. La madrina de bateig del príncep Albert va ser la Reina Victòria Eugènia, Rainier i Grace varem visitar moltes vegades Espanya, al igual que Joan Carles i Sofia Mònaco; i finalment amb el matrimoni de na Carolina amb Ernest de Hannover es va tancar el cercle emparentant amb la reina Sofia. Per tant el rei Joan Carles pot donar la sorpresa i acudir a questa boda principesca, que no reial.
Grace Kelly i Joan Carles a l'any 1959
Per cert, pareix que a qui no han convidat expressament, és a la princesa misto. :-P

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada