Això era i no era, n'Amy Winehouse

Aixó era i no era, una nena que vivia al Regne Unit, i que de petita va sorprendre a la seva mare Janis i al seu pare Mitch; ja que abans de parlar, va comencar a cantar, la nena no parava de cantar: - No, no, no. No vull ser una princesa, vull ser cantant!. No, no, no.-


N'Amy Winhouse, aquest era i no era el seu nom, va anar a una escola de música, i malgrat no era molt aplicada; molt aviat va destacar per la seva veu de contralt especial pel greus. Així que va deixar l'escola i per dedicar-se a el que més li agradava: cantar: -No, no, no.

La nena va treure un primer disc debut: Frank. Va ser tot un éxit a tot el regne on vivia, i també va començar a ser coneguda fora del seu regne.

L'Amy estava molt contenta, tothom li donava l'enhorabona, volien anar als seus concerts, li donaven premis, li feien entrevistes per la tele, va canviar el seu look i es va convertir en tota una celebritie.


Va conèixer, un nen, que era molt bandarra, però molt graciós, en Blake; i varem començar a festejar  fins que es varen casar molt molt enamorats.


Com que en Blake era molt pillo, na Amy va trobar inspiració amb les trastades que feia en Blake. Així va treure un altre album: Back to Black. I aquest nou disc va tenir un éxit i una repercusió mundial. El seu estil soul, amb influències del jazz, i una excel·lent producció R&B, les lletres de les cançons, la Amy era molt bona compositora; i la seva manera de cantar, la varem convertir en una estrella mundial de la música.

N'Amy estava molt contenta, era una cantant d'èxit! La gent se l'estimava. Li agradava molt ajudar a la gent. Era feliç, perquè la seva música era escoltada per tothom! Altres nenes del seu regne varen començar a cantar com ella i ella estava molt contenta de que la gent la admirés tant.

Peró qualque cosa va anar malament, va gravar un video, Back to Black; i OMG!  




Mal auguri! Una bruixa molt lletja i dolenta, La bruixa  Hatrúka ; es va ficar dis el video i va fer un malefici. No va deixar a na Amy en pau ni un moment, li feia la vida impossible, fins que un dia se la va endur amb ella per no tornar mai més. Així de cop, deixant a tota la gent que la coneixia molt trista, però contents alhora per haver-la conegut, perquè tothom se la estimava. I va deixar un missatge d'amor juntament amb el seu màgnific legat musical. Amy, la nena que no parava de cantar: -No, no, no.

Comentaris

  1. Una historia un tant triste, una dona amb motl de talent, Back to Black. x

    ResponElimina
  2. UN cuento con final NO feliz, es un bonito reconocimiento contado con muchísimo respeto. Una vez más, genial!!

    ResponElimina
  3. Gracias Toni por contarnos su historia de una forma comprensiva. Qué pena que Amy no tuvo tiempo de madurar para darse cuenta que uno puede elegir no ser princesa, puede elegir qué ser, cómo quiere ser y que no existen las princesas ni las brujas. Ojalá su historia contada como cuento, ayude a madurar y a crecer a otras personas.

    ResponElimina
  4. Toni una historia trista contada amb repecte i abmiració

    ResponElimina
  5. Què bonica història has explicat. Has tocat els meus sentiments més profunds amb les teves paraules, vídeos i imatges, què bonica la Amy ratonetta! La teva història té ànima, música, cor, el mateix que Amy imprimia en les seves cançons, aquest efecte que ens deixava al escoltar-la. El malefici d'aquesta "bruixa" que esmentes al teu relat, es treia amb Amor. Jo no sabia que Amy s'havia casat amb el seu gran amor. Les princeses com ella, necessiten del seu estimat per seguir vivint i component. Hi ha princeses que moren per estar allunyades del seu gran amor. Entenc a Amy, crec que va ser morint poc a poc, el seu cor era gran, però anhelava ser correspost. Diuen que va morir als 27, una edat ideal per aconseguir qualsevol somni, també una edat per complir una missió i estar llestos per partir, doncs diuen que també als 27, van morir grans genis de la música: Kurt Cobain, Jim Morrison, Janis Joplin ... Amy em recordava a aquesta última amb Back to Black ... sens dubte una princesa creadora d'un estil únic. Allà on estigui és una gran estrella que seguirà brillant per molt temps!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada