Winter Garden by Ricardo Ramos

El dissenyador d'origen colombià Ricardo Ramos va presentar la seva nova col·lecció Winter Garden tardor - hivern 2013 en el context de la Berlin Fashion Week, gener 2013. 
La col·lecció s'ha presentat al mític Neue Welt Huxley durant l'esdeveniment de moda Berlin Night of Fashion el dia 19 de gener de 2013, davant una audiència de 500 persones.


El dissenyador va presentar una col · lecció inspirada en els vestits típics de la Polònia central: els colors vius, flors brodades, detalls de costura polonesa tradicional i l'ús d'algunes mostres de teixits típics polonesos es van reunir en vestits ¨ sobretot ¨ per a l'hivern. 


La fusió d'algunes línies dels vestits típics polonesos amb l'esperit de roba de tipus utilitari de l'època soviètica, han donat com a resultat la creació d'una sèrie de siluetes romàntiques i urbanes; també alguns vestits de còctel van ser presentats afegint un toc de sofisticada feminitat a la col · lecció.


Els materials triats pel dissenyador aquesta vegada són llanes italianes (diagonal, Crepè, i pique), Denim, tafetà i lluentons, i per els interiors seda de Chamois  impresa en acolorides flors abstractes.


Durant la presentació ha destacat la presència a la passarel·la de la model alemanya dels anys 60'si 70 's Rosemarie Schubert-Blum coneguda en la seva època de model com Rosy Schubert, Rosemarie està de tornada a les passarel · les amb Ricardo Ramos després de gairebé 40 anys, que a més va contribuir a la col · lecció de Ramos amb una selecció de joieria d'època de la seva botiga a Berlín Rose of Fame.
Rosy Schubert -Fotografia de Rafael Poscmann

Per segona vegada Ramos està col · laborant amb la filial berlinesa de sabatilles brasileres Nau do Brasil com el seu patrocinador oficial per les seves presentacions en la Setmana de la Moda de Berlín, es perfilen més activitats de col·laboració entre la marca i el dissenyador en el futur; La música va ser de la cantant polonesa i una de les muses de Ricardo Ramos: Ada Fijal.

Aquesta ha estat la cinquena temporada consecutiva de Ricardo Ramos presentant les seves col · leccions inspirades en el Patrimoni Cultural Universal en el marc de la Setmana de la Moda de Berlín.

 









Comentaris