Hubert de Givenchy - Madrid- Museu Thyssen Bornemisza

Que be m'ho he passat a Madrid! Oh my golish! Hem anat al teatre , hem visitat galeries  d'art , exposicions, mercats i compres. Que bona l'exposició Hubert de Givenchy al Museu Thyssen Bornemisza! Com em va encantar! Vaig probar una mostra d'un perfum de Givenchy creat especilament per n'Audrey Herpburn. OMG !




M'han agradat molt, molt, molt tots els vestits i la mostra en general, quina passada! Com no podia  ser d'altre manera n'Audrey Hepburn va estar molt present a l'exposició a més d'altres clientes molt conegudes com na Carolina de Mònaco, la duquessa de Windsor, Jerry Hall i moooooltes aristòcrates espanyoles de ranci abolengo com la duquessa de Franco  .



Qui no ha coincidit mai a una festa amb una altre invitada que duia el mateix vestit? OMG! Si fins i tot el va passar a la duquessa de Windsor, que va coincidir a una festa amb la ambaixadora dels Estats Units amb aquest vestit que és un dels que mes en va agradar.


Aquest vestit  el va dur na Jerry Hall. Molt Jerry Hall el vestit, amb el seu tipàs segur que li quedava d'escàndol.


Aquí teniu una mostra de les diferents seccions del museu com la zona del vestit negres, black is the choice, art decó ones i homenatge a famosos pintors.  




Em va acompanyar a aquest fabulós viatge el nen que tenim a l'oficina, i també li va agradar molt, fins i tot es va comprar un ventall. Es va morir quan va veure a un video que mostraven a l'exposició al mateix Hubert de Givenchy,  amb un pot de perfum igual a es que ell se'n va posar per perfumar-se abans d'anar -hi. OMG!


Fotografia d'en  Givenchy amb els seus models a una retrospectiva al Japó, i el nen fent la seva.



  

Comentaris