dimecres, 17 de desembre de 2014

Hubert de Givenchy - Madrid- Museu Thyssen Bornemisza

Que be m'ho he passat a Madrid! Oh my golish! Hem anat al teatre , hem visitat galeries  d'art , exposicions, mercats i compres. Que bona l'exposició Hubert de Givenchy al Museu Thyssen Bornemisza! Com em va encantar! Vaig probar una mostra d'un perfum de Givenchy creat especilament per n'Audrey Herpburn. OMG !
M'han agradat molt, molt, molt tots els vestits i la mostra en general, quina passada! Com no podia  ser d'altre manera n'Audrey Hepburn va estar molt present a l'exposició a més d'altres clientes molt conegudes com na Carolina de Mònaco, la duquessa de Windsor, Jerry Hall i moooooltes aristòcrates espanyoles de ranci abolengo com la duquessa de Franco  .dimarts, 16 de desembre de 2014

"Valencia al Cor" per Ricardo Ramos

La màgia del Claustre Renaixentista de l'històric Centre Museu del Carme a València Espanya ha estat l'escenari ideal on el dissenyador Ricardo Ramos ha presentat en primícia la seva col·lecció "València al Cor"  durant l'edició 31 del "Circuit de la moda València ".


Fotografies: Vicente Molina

El seu retorn a la passarel·la després d'una temporada d'absència a causa dels seus estudis en conservació i restauració amb èmfasi en tèxtils durant un any entre Lleó i Madrid (Espanya) i Istambul (Turquia), a més de les seves contínues col·laboracions com a avaluador i "trend monitor "per a la indústria de la perfumeria amb els laboratoris Gülçiçek (Istanbul / Turquia) entre d'altres projectes, ens porta una col·lecció realitzada amb sedes

divendres, 8 de novembre de 2013

Carme Riera, Mallorca i Letizia: el temps posa cadascú al seu lloc

Que a Letizia Ortiz no li agrada Mallorca és vox populli. Que tampoc li agrada fer de princesa els caps de setmana, també és per tots ben conegut. Dons Mallorca, encarnada en l’escriptora Carme Riera va haver de suportar un altre caprici de la consort-funcionaria: el canvi de dia  d'ingrés a la R.A.E. de l’escriptora a un dia que fos laborable, cerimònia que es fa habitualment en diumenge.Foto: rtve

El magnífic discurs, Sobre un lugar parecido a la felicidad, de l’autora de obres com la meravellosa i mallorquina Te deix amor, la mar com a penyora; i el seu elegant i apropiat 

dimarts, 24 de setembre de 2013

Jaibaná - Ricardo Ramos - London Fashion week 2013


La primera seu de la lògia francmaçona de Londres amb la seva històrica façana que data del 1788-1789 , avui dia seu dels glamuros Grand Connaught Rooms a Covent Garden , va acollir la presentació de la col · lecció Primavera -Estiu 2014 del dissenyador Colombo -Espanyol Ricardo Ramos titulada " Jaibaná ", fent part de la selecció de dissenyadors de Fashions Finest Off Schedule Shows London Fashion Week setembre 2013 .


Fran Hales-London


La col · lecció inspirada en la pintura corporal Kipará , art tradicional de les comunitats indígenes Emberá de Colòmbia , va presentar una línia portable i minimalista per a dona i home , on napes i cuirs extra fins encunyats a laser , sedes , cotons i denim transportaen l'univers Emberá a una interpretació contemporània d'aquest antic art de pintura corporal .

Fran Hales-London

dimecres, 19 de juny de 2013

La marca de ropa de Ibiza BLAUCEL presenta la seva tenda online

BLAUCEL, ha obert la seva tenda online, BLAUCEL és una marca especialitzada en en la confecció de roba exclusiva a mida, principalment per dona i també distribueix a tendes a diferents punts de la geografia. Robes que reflecteixen l'ambient i l'essència de la illa de Eivissa.  Dissenys originals propis confeccionats amb teixits naturals com fills, cotons i sedes principalment


Moda fresca, desenfadada pel dia a dia i per la nit i ocasions especials, donat el seu grau de comoditat.
  • Vestits túniques, aquesta roba es molt funcional per tot lo dia. Vestits llargs, curts; fresc i vaporosos
  • Faldes llargues i curtes, comoditat i disseny amb mescla de teixits llisos, estampats i amb randes
  • Tops y cossos  adaptats també amb con combinació de puntetes
  • Pantalons frescs amb teixits de cotó
Blaucel ofereix servei de personal Shopper, assessorament d'imatge, vestuari, complements, estil; t'ajudarem a verstir am lo millor de les tendes de la illa d'Eivissa. També atenció fora d'Eivissa.


divendres, 25 de gener de 2013

Winter Garden by Ricardo Ramos

El dissenyador d'origen colombià Ricardo Ramos va presentar la seva nova col·lecció Winter Garden tardor - hivern 2013 en el context de la Berlin Fashion Week, gener 2013. 
La col·lecció s'ha presentat al mític Neue Welt Huxley durant l'esdeveniment de moda Berlin Night of Fashion el dia 19 de gener de 2013, davant una audiència de 500 persones.


El dissenyador va presentar una col · lecció inspirada en els vestits típics de la Polònia central: els colors vius, flors brodades, detalls de costura polonesa tradicional i l'ús d'algunes mostres de teixits típics polonesos es van reunir en vestits ¨ sobretot ¨ per a l'hivern. 

dimarts, 13 de novembre de 2012

Moda Kawaii

Nena! Nena! Nena!

Feia temps que no deixava sortir la friqui que viu dins jo. I ha sortit en tot el seu esplendor manga.

El Japó és el bressol del kawaii. Hello Kitty i Pokemon són el màxims exponents si parlam de personatges adorables o kawaii. S'ha estès a la moda, la música i  finalment a qualsevol cosa que pugui ser increïblement encantador i irresistiblement cute.

M'he trobat aquest somni http://www.ropakawaii.com/

Vestits, abrics, faldilles, sabates, Lolita...

Abric amb orelletes d'osset. Kawaii!