Philip Treacy o quan el millor dissenyador del món no es garantia de triomf

Amb els darrers ecos de la Boda del Mil·lenni encara tronant a les meves orelles, no puc deixar de comentar la mala sort que han tingut les dues princeses  cosines germanes del príncep Guillem amb els seus “outfits” per l’event.

Els vestits que varen dur a la cena de gala la nit anterior a l’enllaç presagiaven lo pitjor, i així va esser, no varen defraudar.


Princesa Eugènia ( esquerra) i Princesa  Beatriu (mostrant ses dents)

La princesa  Eugènia es va mostrar com mai hem de sortir d’un cotxo, és a dir a quatre potes i aguantant fortament amb el seu “cluntch” es tocat; i la Princesa  Beatriu pareixia la mateixa Lady GaGa! Les llegues viperines asseguraven que feien honor a ser les filles de la seva mare,Lady “Ferguie”, persona non grata i no convidada a la boda.




"I go GaGa"


El dissenyador dels dos barrets que varen dur les princeses fou Philip Treacy, tota una eminència en el món dels barrets. Va confeccionar molts dels barrets duts a la celebració per altres convidades importants. Ha estat tal la controvèrsia envers les dues princeses que el mateix dissenyador ha sortir en la seva defensa dient que. – Ses dues estaven magnifiques i boniques, bellesa i elegància han estat la seva inspiració. Es una boda del segle XXI. I bé evidentment la bellesa es una cosa que permet una interpretació lliure- ”. Les seves paraules no han acabat d’arreglar la cosa, fins i tot ara els seus altres dissenys estan essent molt qüestionats. OMG.
I voltros que penseu? Una amiga meva en diu que a n’Eugènia pareix que ses faldes se li han quedat enganxades am ses calces. OMG.

Comentaris

  1. Qué diu na Lady Gaga de tot això?

    ResponElimina
  2. Na Lady GaGa no va esser convidada a la Boda Reial. Can’t belived!

    ResponElimina
  3. Es veu q ara el barret ha estat subhastat, OMG! jo vull les dents així de blanques, blanc Fukushima!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada