M'encanta na Caritina Goyanes, es una al·lota de lo mes eixerida.
Ës molt simpàtica, filla i germana de celebrities, és dedica a la restauració,
amb molt d’èxit; i ella es tota una celebritie a Madrid , Marbella i especialment a Eivissa i
Formentera on és molt estimada.
Cada
vegada són
més les persones
que tendeixen a organitzar sopars més informals.
Caritina Goyanes. gran coneixedora del món
de la restauració, ens explica en un showcooking com triomfar
amb petits plats
per picar, però igualment
rics i variats,
com rotllets de
salmó i espàrrec verd amb cebollí
i Blinis amb
salmó, ou de
guatlla i salsa holandesa.
Sorprendre amb plats
ja preparats també
és possible: el
secret està en la combinació
i presentació. Per
exemple, creps congelades
de bacallà, sorbets de peix i marisc
o capricis de mar,
amb cintes de
salmó, crema de bacallà i ous d'Islàndia.
Receptes originals, saboroses, fàcils de
cuinar i presentades amb molt de gust perquè
ser un amfitrió deu
estigui a l'abast de tothom.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada