Otter des de Nova Orleans

OMG! m'encanten aquestes fotos! La model es n'Otter, una artista que es dedica al món de l’espectacle: model, actriu, ballarina, cantant i també fa cabaret burlesc; una autèntica dona del s. XXI. 


Aquetes fotos estan fetes a Nova Orleans, on resideix actualment. És una Frida Otter genial! El seu estil personal combinat amb el de la Frida Khalo  resulta de lo més excepcional!


De la mà del seu art ha recorregut molts llocs del mon: Nova York i altres ciutats nord-americanes, Eivissa, Barcelona, Amsterdam. Londres... son un petit exemple. Aquestes fotografies, son proves preparatories d'una pintora de Nova Orleans, per la realització d'un quadre. OMG





Otter es una enamorada dels animals, dedica molt del seu temps lliure als seus animalons. Apart d'artista també és criadora de cans de la peculiar raça mexicana  sense pel Xoloitzcuintli, els cans de n’Otter son descendents directes dels cans de na Frida Khalo. A la mort de la pintora, va esser  la filantropa i colleccionista d'art Dolores Olmedo, qui es va fer càrrec dels quals; i de qui n'Otter va adoptar els seus. Dolores Olmedo va esser també la fundadora del Museo Dolores Olmedo a la ciutat de Mèxic.




Comentaris