Xocolata baby


Sentiu els efectes de l'astènia primaveral? I per combatre aquest decaïment, perquè no, una bona xocolata que us doni ànims i energia?

La xocolata ens fa sentir bé i no hem de renunciar-hi perquè pensam erradament que és un segon de plaer a la boca i tota la vida al maluc. Ens podem desfer dels mites negatius que hi ha sobre la xocolata i podem gaudir-ne sense sentir-nos culpables perquè te molts efectes positius sobre el nostre cos i el nostre estat d'ànim.

La xocolata pot ser saludable per al cor ja que conté substàncies antioxidants. La xocolata negra és la millor per a la salut cardiovascular. Conté tants antioxidants o més que el nabiu i el te verd. És un estimulat natural però no tan fort com la cafeïna. I allibera endorfines al cervell que són les responsables de que ens agradi tant menjar xocolata i que ens fan sentir tan bé. I pensau que els greixos de la xocolata són dels productes que s'hi afegeixen. Per això, la millor xocolata és la més simple i pura.

La nena es pren  un cacau amb llet i mel, saludable, baix en calories i deliciós.


Qui pot resistir-se a una bona xocolata, hummm... OMG!
Nenas! Deixeu-vos endur per la temptació!

Comentaris

  1. Jo també me'l prenc amb mel, com la nena, i sempre amb bona companyia ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada