Qui diu que les dones no sabem llegir un mapa?

De tant en tant, necessito alguna activitat per desestressar-me del ritme frenètic de l'oficina. No és que no em carregui les piles una tarda de compres a Jaume III, però de tant en tant va bé respirar aire fresc i muntanyenc, a mode d’spa relaxant.


En aquests casos, us recomano participar en una cursa d’orientació. Es tracta d’una activitat a l’aire lliure, on, a partir d’un mapa, s’han d’anar trobant punts específics on es col·loquen unes balises indicadores. El repte és trobar la millor ruta per arribar a aquests elements i fer-ho en el menor temps possible. Una cursa d'orientació és pot prendre com un agradable passeig enmig de la natura, o com a una gymkhana.

No oblideu que el model a lluir és importantíssim: malles de corredora per marcar tipus, una samarreta tècnica (indispensable el sostenidor esportiu!) i un calçat adequat que ens permeti córrer lliurement (prohibits els Manolos!). Ah, i no oblideu el Buff a conjunt amb la samarreta, el complement indispensable de tota muntanyenca experta!





Així no!




Així si!


Un consell: no oblideu una bona brúixola, us ajudarà en cas de dubtes... Però confieu en el vostre instint, qui diu que les dones no sabem llegir un mapa?


Comentaris

  1. OMG!

    http://www.abc.es/20110829/sociedad/abci-mujeres-mapa-201108292005.html

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada