Eccentric Duchess of Alba, 85, marries her toyboy, 60


Eccentric Duchess of Alba, 85, marries her toyboy, 60 Excel.lent titular vist a la premsa groga britànica aquest dies. LOVE BRITAIN!
María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva Falcó y Gurtubay, és noticia internacional amb motiu del seu casament  celebrat a Sevilla el 5 d'octubre.

El que varen obviar el tabloides britànics és  la seva relació directa amb el rei James II of England and VII of Scotland com a descendent per part de pare; par britànica i duquessa de Berrick. Títol que ostentava el seu pare al país saxó, i que a Cayetana només li és reconegut a Espanya. Peró la simpàtica Cayetana és la duquessa titular de la casa Alba, amb mes de 500 anys d'antiguitat. Te infinitats de títols nobiliaris i és 18 vegades grandessa d'Espanya, probablement la persona amb més i més importants títols nobiliaris de Europa i tal vegada del món.

Tampoc varen mencionar que va viure a Londres desde l'any 1939, després de la guerra civil espanyola, durant la II guerra mundial ; on el seu pare era ambaixador espanyol, i que visitava ocasionalment al seu parent per part dels Ducs de Malborugh, en Winston Churchill ; entre les amistats que freqüentava habitualment a la capital britànica, estava la futura reina Elizabeth II. 


La seva tercera boda va tenir lloc a la seva històrica casa palau Las dueñas a Sevilla. La duquessa molt aficionada al ball de sevillanes i al flamenc no va dubtar a posar- se a ballar per celebrar el seu nou estat civil. En acabar la cerimònia, com a tota boda, es va viure una ambient molt festiu. 

Els asistents i la duquessa ballaren al ritme del grup de música folklòrica Siempre Así, que va acompanyar tota la cerimònia i posterior festa.

Després els duc d'Alba varen sortir a compartir la seva alegria amb tota la gent congregada a les portes del seu palau de Las Dueñas.
La duquessa no va dubtar a llevarse les sabates i posarse a ballar en tant la gent le deia: Guapa! guapa! Guapa!

El vestit de nuvia era d'inspiració romàntica i goiesca, una creació dels dissenyadors Victorio & Lucchino, presents a  l'enllaç, que per cert portaven unes melenes molt ....,  molt andaluses.  OMG!; les sabates, unes manoletines costumizades ad hoc el vestit per na Pilar Burgos.

Comentaris