Die Moderne Lola BERLIN FASHIONWEEK

La Nena es fan del dissenyador Ricardo Ramos de León.
Lola és el  nom que fa apologia universal de una dona sense  prejudicis, de caràcter fort i sense complexes socials en el període d'entreguerres. El Berlín dels anys 20 i la seva estètica expressionista representa un referent per als canvis socials en el paper d'aquesta nova fèmina i influeix fortament en el comportament de les dones a tot Europa i Amèrica durant els anys 30 i 40.
Ricardo Ramos de León amb la seva col·lecció Die Moderne Lola,  tardor- hivern 2012 - 2013,  que s’ha presentat aquest gener de 2012 a  Berlín, din la setmana de la moda a Berlin. Rendeix tribut a les Lolas modernes pan-hispàniques  immortalitzades al cinema gràcies dones  com les espanyoles Carmelita Aubert i Lola Flores, les argentines Tita Merello, Imperi Argentina i la mexicana Lupita Tovar.


Ricardo Ramos, dissenyador de moda nascut a Colòmbia, deixà  Barcelona  per Berlín on viu actualment des de fa uns dos anys, s'ha format com a dissenyador de moda a la Paris American Academy de París i la Central Saint Martins College of Art and Design de Londres. Les seves col·leccions s'han presentat a les fires internacionals de moda més importants circuits.

Ens agrada molt el video, en Ricardo és TOTAL!

Comentaris