Casa de te

Ja sabeu que a l'oficina ens agrada molt el Te, i des de que vivim confinats no hi res millor que tenir un bon assortiment de tasses de Te per poder gaudir d'un bon te a la hora de fer una xarradeta amb les companyes per video conferencia


El que més m’enyoro del Japó son les seves cases de te. Com m’agradaria poder anar de tant en tant al jardí de Kenroku a la ciutat de Kanazawa. Aquest jardí es va construir al període Edo, essent el jardí exterior  del Castell de Kanazawa.. El jardí té fonts, casa de repòs, ponts penjants, arbres i plantes precioses i l’edificació més antiga  tot el conjunt: La seva casa de. te , reconstruïda tras un incendi el 1774. Ej jardí i tots els eus elements han estat designats con un lloc nacional de bellesa escènica  i bellesa escènica especial del meu enyorat i estimat Japó.



L’entorn, el soroll de l’aigua, la tranquil·litat, la intimitat de la casa de te i el cerimonial et fan sentir pur d’esperit , lliure i en comunió amb la terra. Qui hagi estat mai a una casa de te japonesa sap de que en parlo! I els que no heu estat mai, no us preocupeu que aquí la nena , en aquesta humil casa virtual; intentaré compartir amb vosaltres el meu interés pel món del te, un espai on acudir amb un tassa de té a la mà per passar una agradable estona, meditant,  aprofiteu per fer comentaris i compartir a tea time .



 

Comentaris